Info

Senast uppdaterad 2019-02-18

Information om EQLAN PÅSK 2019.
Lanet börjar måndag 15/4 med drop-in från kl 12.00.
Klockan 18 startar invigningen, så var där innan dess!
Slutar gör det på torsdagen(18/4) med drop-out från kl. 12.00 på dagen.
Senast kl 14.00 ska kyrkan vara utrymd.

Kostnad:
Vid anmälan så valde du att bli medlem i Equmenia Örbyhus eller inte. Kostnaden blir:

  • 150 kr, om du redan betalt in medlemsavgiften för vårterminen 2019.
  • 300 kr, om du betalar in medlemsavgiften tillsammans med lanavgiften. Dvs. 150 kr + 150kr.
  • 350 kr, om du klickade i att du inte ville vara medlem i Equmenia Örbyhus.

Du betalar din avgift då du checkar in på lanet. Vi ser helst att du betalar med kort eller swish. Om du inte dyker upp på lanet så räknar vi ändå att du betalar din avgift. Om sjukdom förhindrar att du kommer till lanet så betalar vi tillbaka 75% av avgiften mot att du kan visa ett sjukintyg.

Dataplats:
Du får tillgång till en bordsplats som är 83 cm bred. Till platsen finns en stol, ETT eluttag och ett nätverksuttag. Vill du ha med en egen datorstol så är det tillåtet.

Mat:
Det finns micro, spis, kyl och frys i lokalerna. I avgiften för dataplats ingår middag måndag till onsdag, resterande mat under dagarna får du stå för själv (frukost/lunch). Märk den mat som du ställer in i kylutrymmen och frysutrymmen. Givetvis så får du inte äta av någon annans mat om denne inte bjuder dig.

Du måste själv se till att ställa använda bestick och tallrikar i diskrummet. Använder du kastrull så ska du också diska dessa genast efter användning. Det är fler som vill använda dem efter dig.
Förpackningar sopsorteras i behållarna som står uppställda på lanet.
OBS! Nolltolerans mot alkohol och droger. 18-årsgräns på energidryck.

Sömn:
Sover gör man på golv (några timmars sömn varje natt gör hela lanet roligare), så ta med dig något madrassliknande att sova på och något att lägga över dig. Nedervåningen är endast till för att sova/vila. Därför ska det vara tyst där dygnet runt. För att alla ska få plats så får din madrass inte vara bredare än 90 cm.

Kyrkan låses kl 21.00 varje kväll. Du ansvarar själv för dina ägodelar. Om något skulle bli stulet kan vi tyvärr inte hjälpa till med ersättning.

Varför namnet EQLAN?
Lanet heter EQLAN och EQLAN står för Equmenia Lan. Vi som har hand om lanet är folk ifrån Equmenia Örbyhus. Vi kommer att spela och ha det gött tillsammans. Varje dag kl 24.00 kommer vi att ha en andakt. Det är en slags minigudstjänst. Du måste inte gå på andakten. Men du är varmt välkommen att vara med. Andakten är en stund att få koppla av från skärmen och vända sig till Gud.

Packlista:
o Dator (Inkl. mus & tangentbord och annat du vill ha)
o Nätverkskabel, 10 m
o Grendosa
o Kudde
o Luftmadrass/madrass, max 90 cm bred
o Sovsäck/Filt/Täcke
o Mat att äta
o Toalettartiklar (tandbordste, tandkräm, deodorant & tvättmojs)