EQLAN PÅSK 18 – efter streamen.


Hej lanare!

I lördags så öppnade vi anmälningsformuläret får årets EQLAN, och under tiden så testade vi att streama från vår nya streamingstudio som vi kommer att använda under turneringarna på EQLAN PÅSK 18. Under streamen fick vi in 33 anmälningar till lanet. Det är ett nytt lanseringsrekord för oss. Just nu är vi uppe i 36 anmälda så än finns det platser kvar. CREW är omåttligt taggade inför påskens LAN, och precis som tidigare så försöker vi hitta saker som vi kan förbättra för varje gång. Streamingstudion tror vi kommer att vara en sådan förbättring. Det gör att våra kommentatorer kan känna sig friare och kan prata högre. Vi tror också att det kommer att ge en ännu bättre stream.

 

Under turneringsfinalerna så räknar vi med att finalistlagen kommer upp på scenen. Det är inte så jobbigt att flytta på en dator, skärm, tangentbord och mus. Vi tror att detta kommer att leda till att bygga upp stämningen inför finalerna. Det kommer också att göra att ingen behöver fundera på om motståndarlaget har möjlighet att se din skärm eller inte.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.